b&blogo
Pagina klein/ groot Ctrl - / +

HOME

vorige pagina

kamers bOEKEN

foto show

TOERISTEN INFO

ROUTE

historie


 

     Bed & Breakfast  Keizer Barbarossanl-vlag en_vlag de_vlag it-vlag fr-vlag

        Hooge der Aa 27 ° 9712 AD Groningen ° +31(0)50 3121677

 

kbtekening

   Outline by Charles Rogers (USA)

All-in tarief in euros per: kamer, overnachting & persoon
vanaf  4 pers.  € 32,-  +   €  6,00 ontbijt  * 
t.e.m. 3 pers.  € 39,-  +   €  7,00  ontbijt  *
          1 pers.  € 49,-  +   €  9,00  ontbijt  *
 Zelfde kamer, overnachtingstarief 6 -12 jaar € 14 p.p *; tot 6 jr. gratis.
Groningen is een van de oudste steden van Nederland. In de 13de eeuw was het al een Hanzestad en -1614 - ook Universiteitsstad.      

Wanneer je
een kamer (ca. 60m2) nodig hebt voor rust, privacy en ontspanning, vind je die bij B & B Keizer Barbarossa. Verder is Groningen een aantrekkelijke stad, veilig en levendig met een uitgebreid en interessant uitgaansleven en soms buitengewone faciliteiten.

De B & B Keizer Barbarossa ligt op slechts enkele minuten lopen van het centrum met gezellige winkelstraten, markten, parken, musea, bars, restaurants, openbaar vervoer en parkeergarages.


De B & B is gevestigd in een voormalige bierbrouwerij, een grachtenpand dat deel uitmaakt van de oude stad Groningen. Het is gelegen aan de haven bij de voormalige rivier de Aa met zijn visbanken. Aan de overkant langs de Lage der Aa, (vroeger 'Bij de Soutketel'), staan enkele kapiteinshuizen met authentieke gevels.
Langs de B&B Keizer Barbarossa gaat het oude Pieterpad. Dat begint in Pieterburen en gaat over de Hooge der Aa te Groningen richting de Sint Pietersberg in Maastricht.
(WERK) WEEK AANBIEDING
richttijd: aankomst vanaf 15:00; vertrek ca. 10:30

Grote kamer, 4 (of meer) overnachtingen
1 pers. x € 37,- p.n. | 2 of meer pers. x € 32,- p.n.
* Ontbijt kan apart worden besteld.
ontbijt

Elke Kamer (plm. 60m2) heeft WiFi, tv, open garderobe, handdoeken, keukenblok met koelkast, magnetron, thee en koffie. Gedeelde wc en douche. Privé parkeerplaats achter de B & B.
Kamer I heeft een tweepersoonsbed en Kamer II twee éénpersoonsbedden. Meer bedden wordt op verzoek bijgeplaatst. Aankomst tussen 15:00 en 18:00; Vertrek na logies 10:30. Andere tijden op afspraak. Het bestelde ontbijt wordt op uw kamer gebracht, tijd in overleg.

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade en\of verlies.